Dränering Uppsala

Välkommen till Tuna Marktjänst – dränering i Uppsala

Dränering 

Varmt välkommen till mig och mitt företag, Tuna Marktjänst! Med mitt arbete inom bland annat dränering i och i omnejd av Uppsala vill jag nå ut till er som behöver den här hjälpen. Arbetet jag utför styrs mycket av kundens önskemål och behov. Jag tar till mig det för att kunna göra kunden i fråga helt nöjd.

Oavsett om du vill ha min hjälp med en dränering eller något annat jag erbjuder ser jag till att alltid leverera arbete av hög kvalitet. Befinner du dig i detta område och behöver min hjälp är du välkommen att kontakta mig. Hör av dig även om du skulle stöta på några frågor kring mig eller mitt arbete.

Erfarenhet

Med mångårig erfarenhet inom branschen har jag kunskap inom det mesta som har med dräneringar att göra. Även det här med husgrunder och plattsättning är några övriga tjänster som jag kan vara behjälplig med.

Om mig

Mitt namn är Niklas och det är jag som driver Tuna Marktjänst. Efter många år i branschen kände jag att det var dags att ta nästa steg och starta eget företag. I april 2020 valde jag att starta Tuna Marktjänst, jag driver företaget själv.

Små & stora uppdrag

Inom arbetet förekommer olika typer av uppdrag, både små och stora. Så länge jag har kompetensen som behövs spelar inte uppdragets storlek någon roll. Som sagt är det viktigt för mig att göra mina kunder nöjda.

Vill ni veta mer?