Dräneringar Östhammar

Tuna Marktjänst – Erhåll hjälp med dräneringar i Östhammar

Tuna Marktjänst

Varmt välkommen till Tuna Marktjänst, ett företag i närheten av Östhammar som ger dig hjälpen du behöver med dräneringar. Här erbjuds du en heltäckande lösning utifrån dina önskemål. Allt arbete präglas av kvalitet och effektivitet, allt arbete utförs med fokus på ett gediget resultat.

Oavsett hur mycket eller lite hjälp du är i behov av kan du vända dig till mig. Med mitt arbete utgår jag från Alunda men jag är även aktiv i dess omnejd, i bland annat Östhammar. Tveka inte på att kontakta mig ifall du har några frågor eller funderingar.

Erfarenhet

Med mångårig erfarenhet inom branschen har jag kunskap inom det mesta som har med dräneringar att göra. Även det här med husgrunder och plattsättning är några övriga tjänster som jag kan vara behjälplig med.

Om mig

Mitt namn är Niklas och det är jag som driver Tuna Marktjänst. Efter många år i branschen kände jag att det var dags att ta nästa steg och starta eget företag. I april 2020 valde jag att starta Tuna Marktjänst, jag driver företaget själv.

Små & stora uppdrag

Inom arbetet förekommer olika typer av uppdrag, både små och stora. Så länge jag har kompetensen som behövs spelar inte uppdragets storlek någon roll. Som sagt är det viktigt för mig att göra mina kunder nöjda.

Vill ni veta mer?